WMW - Virovitica

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Novootvoreni restoran u koji bi se većina trebala ugledati

novootvoreni-restoranNajsuvremeniji studentski restoran u Slavoniji kod pripreme hrane ne koristi aditive i konzervanse, a sve su namirnice domaćeg porijekla.

Virovitičko-podravska županija jedinstven je primjer u Hrvatskoj kako omogućiti svojim studentima prehranu po  cijenama. 
Iako je studentska prehrana u nadležnosti Ministarstva znanosti, Virovitičko-podravska županija je radi podizanja studentskog standarda u županiji i regiji sama odlučila izgraditi studentski restoran. Prije tri godine županija je osnovala svoju tvrtku Terra Slavonica d.o.o. i uložila 4,5 milijuna  u izgradnju najsuvremenijeg studentskog restorana u Slavoniji. To je ujedno i jedini restoran u Hrvatskoj koji je u županijskom vlasništvu. 

Zdravo i domaće

Restoran Škola zapošljava pet djelatnika, a zahvaljujući savjetima, edukaciji i tehničkoj pomoći udruge Gastronomadi, osoblje restorana usavršilo se u kuhanju vrhunskih autohtonih jela. U pripremi hrane ne koriste se aditivi i konzervansi, a sve namirnice su domaćeg podrijetla, pretežno s područja Virovitičko-podravske županije. 

"U ovom restoranu nema mjesta juhama iz vrećice i drugim dodacima jelu, samo ručno rađeni prirodni temeljci. Kod nas je juha od šampinjona uistinu napravljena od šampinjona, jedino prirodno i hrvatsko prolazi kod nas. Restoran svakodnevno miriše po svježe pečenom domaćem kruhu, a sva tjestenina je ručno rađena", ističe Igor Andrović, direktor županijske tvrtke Terra Slavonica d.o.o., koja upravlja restoranom.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
291462