WMW - Virovitica

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Ispovijest očajne djevojke: Pila sam tablete, roditeljima nisam mogla reći...

ocajna djevojkaNakon što je prošle godine domaću javnost zgrozila grupa pod nazivom ''Vinkovačke kur*e'', koja je omalovažavala i vrijeđala maloljetnice iz tog grada, sličan slučaj sada se pojavio i u Virovitici.

Anonimno formirana grupa na Facebooku, u kojoj nepoznate osobe objavljuju intimne fotografije maloljetnica izazvala je buru negodovanja u javnosti. 

Kontroverznu je grupu ''lajkalo'' gotovo 3.000 posjetitelja. U tekstu poruke za sve posjetitelje, među brojnim vulgarnostima, stoji i poziv ''Apostoli, punite box slikama svojih susjeda, cura sadašnjih ili bivših...''. 

Jedna od maloljetnih žrtava čija se intimna fotografija pojavila u spornoj grupi ispričala je za Glas Slavonijekakve joj je probleme prouzročila te što je sve preživljavala zbog nečije odvratne šale. 

Pala u depresiju, pila tablete, roditeljima nije mogla reći

''Kada se moja fotografija, koju je imao bivši momak, pojavila na internetu, šokirala sam se. Nisam znala zašto je to netko napravio i zašto baš meni. Pala sam u depresiju i pila tablete za smirenje. Bilo mi je slabo. 

Pomislila sam, Bože, što će se sada dogoditi, što ako mi doznaju roditelji. Otišla sam na policiju u drugi grad, jer sam se zbog sramote stidjela ići u Viroviticu i raspitala se što mogu učiniti. Odgovor je bio – tužiti, ali privatno, za što nemam novca i što je gotovo nemoguće. Svašta sam pisala ispod svoje fotografije, prijetila i ona je ubrzo skinuta'', rekla je. 

No, pojedine djevojke svoje fotografije shvatile su kao šalu te su se upustile u komentiranje na svoj i tuđi račun. 

Ipak, ozbiljniji Virovitičani smatraju da je takav kriminal nedopustiv. 

 

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
291484