WMW - Virovitica

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Jedan od rijetkih hrvatskih gradova u kojem se nezaposlenost smanjuje!

smanjena nezaposlenostVirovitica, jedan od rijetkih gradova u kojima se, za razliku od ostatka zemlje, nezaposlenost u prošloj godini smanjila, najavljuje izgradnju novih proizvodnih pogona i nova zapošljavanja.

U prošloj je godini u poduzetničkim zonama u Virovitici izgrađeno nekoliko proizvodnih hala, a neke se još grade, proširuju se pogoni i zapošljavaju novi radnici, piše Glas Slavonije. 

Zbog toga ne iznenađuje podatak da je unatoč znatnom povećanju nezaposlenosti na razini Republike Hrvatske, Virovitica jedan od rijetkih gradova gdje u protekloj godini nije došlo do povećanja nezaposlenosti, nego je ona čak nešto i smanjena. 

Da se i u tekućoj godini mogu očekivati dobre vijesti govore i najave investitora za buduće aktivnosti. Stigla je najava gradnje hale koja će služiti za proizvodnju proizvoda od stiropora, gdje bi posao trebalo pronaći 15 djelatnika. Gradit će se i hala za proizvodnju hrane za male životinje, u kojoj će se zaposliti šest osoba, a trebala bi se pokrenuti i proizvodnja trackera – pokretnih sustava za proizvodnju električne energije, gdje bi posao moglo pronaći 11 nezaposlenih. 

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
291420