WMW - Virovitica

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Staford izgrizao dječaka (4) po licu i trbuhu

pas izgrizao djecakaAmerički stafordski terijer napao je i izgrizao četverogodišnjeg dječaka na dječjem igralištu u Virovitici u subotu. Policiji je slučaj dojavljen odmah, prijavu su zaprimili oko 12.30 sati, a ozlijeđeni dječak prevezen je kolima Hitne pomoći u virovitičku bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć i potvrđene ozljede od ugriza psa. Prema dostupnim informacijama, staford ga je izgrizao po licu i trbuhu, a dječak je nakon liječničke intervencije pušten na kućnu njegu, piše Glas Slavonije. 

 

"Istragom je utvrđeno da je pas vlasništvo 26-godišnjakinje, kojeg je u šetnju nepropisno i bez nadzora poveo njezin 30-godišnji dečko. U jednom trenutku na dječjem igralištu kod tobogana napao je četverogodišnjaka, koji se s majkom i dvoje malodobne djece igrao na igralištu, te mu s nekoliko ugriza po tijelu nanio ozljede. Daljnje napade psa spriječili su djetetova majka i dvije odrasle ženske osobe", izjavio je Josip Štajdohar, glasnogovornika PU virovitičko-podravske.

O ovom događaju slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Virovitici, a o cijelom slučaju obaviještena je i veterinarska služba koja je jučer pregledala psa.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
291465